Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Üniversitemizde Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı Coşkusu

Her yıl düzenlenmekte olan bahar dönemi gençlik etkinliklerimiz, bu yıl 2-3-4 Mayıs tarihlerinde Dardanos Yerleşkemizde gerçekleştirilecektir.

Her yıl düzenlenmekte olan bahar dönemi gençlik etkinliklerimiz,  bu yıl 2-3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde Dardanos Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Birbirinden kıymetli sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek konserler ve Öğrenci Topluluklarının stant etkinlikleri yer alacağı etkinlikte;Kurumsal firmaların katılımıyla düzenlenecek Kariyer Fuarı söyleşi ve outdoor etkinlikleri de festivale renk katacaktır.

Bireysel (öğrenci/vatandaş) katılım için;

Programımıza tüm öğrencilerimiz ve Çanakkale halkı bileklikle giriş yapacaktır.

Kıymetli öğrencilerimiz ve Çanakkale’li vatandaşlarımız, Gençlik Festivali ile ilgili katılım ve bilgi almak için bize aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

SKS iletişim: 0286 218 00 18 / 1195-1192-2680

Kurumsal katılım için;

Kıymetli kurumsal misafirlerimiz, sizleri Kurumsal hedeflerinize uygun çözümler ile aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Kariyer Merkezi iletişim bilgilerimiz:

E-posta: omik@comu.edu.tr

Telefon: 0286 218 00 18 / 2329

Etkinlik Programı

Etkinlik programı için tıklayın.