PERSONEL
Daire Başkanlığımızda bulunan şubede; Uzman Diyetisyen olan Şube Müdürü ile yazı işleri memuru görev yapmaktadır. Şubeye bağlı olarak; merkez yerleşkelerde yer alan yemekhanelerde toplam altı yemekhane sorumlusu çalışmaktadır.
1 |
Uzm. Diyetisyen Tuğba ÖLMEZ |
T. Şube Müdürü |
2 |
Bilg. İşl. Pınar ÇETİN |
Yazı İşleri Memuru |
3 |
Gıda Müh. Onur Emre UZUNOĞLU |
ÖSEM Yemekhanesi Sorumlusu |
4 |
Gıda Tek. Eda AKAT BAŞARAN |
Anafartalar K. Yemekhanesi Sorumlusu |
5 |
Hasan Basri YILMAZ |
İlahiyat F. Yemekhanesi Sorumlusu |
6 |
Servet YILMAZ |
Teknik Bilimler MYO Yemekhanesi Sorumlusu |
7 |
Ayhan SARI |
Yamaç Yemekhanesi Sorumlusu + ÇOMÜKART Dolum Görevlisi |
8 |
Gökhan KIZILCIK |
Rektörlük Yemekhanesi Sorumlusu + ÇOMÜKART Dolum Görevlisi |
GÖREV VE SORUMLULUKLARI
Öğrenci ve personelimize üniversitemizin yemekhanelerinde sunulan yemek hizmetinin;
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı işbirliği ile üniversitemizde hizmet veren çay ocağı, kantin ve kafeteryalarda;
YEMEK HİZMETİ
Yemek İhalesi:
Merkez Yerleşkeler, Biga, Çan, Bayramiç, Yenice, Ezine, Ayvacık, Lapseki ve Gelibolu’da bulunan yemekhanelerimiz ile Gökçeada’da bulunan yemekhanemizde öğrenci ve personelimize verilmek üzere 2020 yılı yemek hizmeti alımı için iki ayrı ihale yapılmıştır. Bu ihalelere göre;
İşleyiş, Denetim, Kontrol:
YEMEK ÜCRETLERİ VE SATIŞI
ÇOMÜKART:
Yemekhanelerimizde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın ÇOMÜKART Proje Geliştirme Ekibinin kurduğu turnike sistemi uygulanmaktadır.
ÇOMÜKART sahibi olan öğrenci ve personelimiz; Kart Dolum Görevlisine ihtiyaç duymadan her gün 10:00-24:00 saatleri arasında kendileri dolum işlemini kiosk cihazı ile yapabilmektedirler.
olmak üzere 5 yemekhanede kiosk cihazı bulunmaktadır.
Diğer yemekhanelerde ise mevcut Kart Dolum Merkezlerinde saat 11:30-14:00 ve 16:00-18:30 saatleri arasında yükleme yapılabilmektedir.
Kart dolum işlemini yapan öğrenci ve personelimiz yemek ünitelerinin girişindeki turnikelere kartlarını okutup yemek hizmetinden faydalanmaktadır.
YEMEK ÜCRETLERİ:
ÇOMÜ Yönetim Kurulu Kararı ile 09 Ocak 2020 tarihinden itibaren geçerli olan yemek ücretleri aşağıdaki gibi uygulanmaktadır:
Merkez ve ilçeler için;
|
1. Kart Geçimi |
2. ve Daha Fazla Kart Geçimi (Aynı gün içinde) |
Öğrenci |
3,00 TL |
10,00 TL |
İdari Personel, Sözleşmeli Personel |
5,00 TL |
10,00 TL |
Akademik Personel |
7,00 TL |
10,00 TL |
4/D Personeli, Vizeli İşçiler |
10,00 TL |
10,00 TL |
Misafirler |
10,00 TL |
10,00 TL |
Gökçeada için;
|
1. Kart Geçimi |
2. ve Daha Fazla Kart Geçimi (Aynı gün içinde) |
Öğrenci |
3,00 TL |
13,00 TL |
İdari Personel, Sözleşmeli Personel |
5,00 TL |
13,00 TL |
Akademik Personel |
7,00 TL |
13,00 TL |
4/D Personeli, Vizeli İşçiler |
13,00 TL |
13,00 TL |
Misafirler |
13,00 TL |
13,00 TL |
BESLENME YARDIMI
Yemek Bursu:
dikkate alınarak tespit edilen ve maddi imkânı yeterli olmayan öğrencilerimizin yemekhanelerde günde bir öğün ücretsiz olarak yemek hizmetinden yararlanmaları sağlanmaktadır.