Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi

2004 yılı içerisinde Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Sağlık Merkezi bünyesinde öğrencilerimize ve personelimize hizmet vermeye başlayan ÇOMÜ Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimi (PDRB) Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  öğrencilerinin kendilerini tanımalarına, gizil güçlerinin farkına varmalarına, kullanmalarına ve geliştirmelerine, problemlerini çözmelerine, bireylerin kendilerini gerçekleştirmelerine ve çevrelerine dengeli bir uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla bireysel ve grupla psikolojik yardım sağlamak, gelişimsel ve eğitsel programlar düzenlemek, yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla bir çok çalışma gerçekleştirmektedir. Birim tüm akademik, idari personelimiz ve ailelerinin yanı sıra ÇOMÜ Çocuklar Evi’ne de kısmi zamanlı psikolojik danışmanlık ve aile danışmanlığı çalışmalarını 1 Psikolog ve 1 Psikolojik Danışman eşliğinde yürütmektedir.

ÇOMÜ PDR BİRİMİ.docx
Psikolojik Danışmanlık Birimi 2022 - 2023 Yıllayı Faaliyetleri.docx