Yemek Menüsü
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yemekhanelerinde sunulan yemek hizmetleri; öğrencilerimizin ve personelimizin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenmesini sağlamak amacıyla özenle planlanmaktadır. Menü hazırlıkları; firmanın aşçıbaşısı, diyetisyeni/gıda mühendisi ile Beslenme Şube Müdürlüğü diyetisyeninin iş birliğiyle aylık olarak yapılmaktadır.
2024 yılından itibaren uygulamaya alınan “Yemek Menüsü Anketi” sayesinde öğrencilerimizin ve personelimizin görüşleri menü planlamasına yansıtılmaktadır. Anketlere yemekhanelerde yer alan kare kodlar veya www.sks.comu.edu.tr adresi üzerinden kolayca ulaşılabilmektedir.
Hazırlanan menüler;
- ÇOMÜKART mobil uygulaması
- Yemekhane duyuru panolarımüzerinden düzenli olarak paylaşılmaktadır.
Sunulan öğünler, ekmek ile birlikte yetişkin bir bireyin günlük enerji ve besin gereksiniminin en az yarısını karşılayacak şekilde planlanmaktadır. Bu kapsamda; erkekler için 2200-2500 kalori, kadınlar için 1800-2000 kalori değerleri temel alınmaktadır.
Yemek Saatleri
Birinci Öğretim: 11:30 – 14:00
İkinci Öğretim: 16:00 – 18:00
İkinci Öğretim Yemek Hizmeti Verilen Yemekhaneler
- ÖSEM Öğrenci Yemekhanesi
- Teknik Bilimler MYO Yemekhanesi
- Eğitim Fakültesi Yemekhanesi
- İlahiyat Fakültesi Yemekhanesi
- Biga Ağaköy Kampüsü Yemekhanesi